O firme

Sme firma AYYA SALMET s.r.o., ktorá vznikla v roku 2004 a začala svoje pôsobenie na trhu s predajom a pokládkou laminátových podláh, neskôr v roku 2006 rozšírila svoje portfolio a stala sa prvou firmou na Slovensku s dovozom, predajom a montážou WPC terasovych dosiek a drevených terasových dosiek . Prešli sme celým vývojom WPC produktov z drevoplastu od jeho vzniku spoločne s výrobnou spoločnosťou, ktorú sme si veľmi starostlivo vybrali . Náš materiál je navrhnutý tak, aby vydržal všetky poveternostné podmienky , spĺňal  stálosť farebnej sýtosti a nebledol, bol odolný voči oderom, škrabancom .  Preto naše dosky WPC sú zložené z moderného drevoplastového kompozitu, vyznačujú sa maximálnou životnosťou, farebnou stálosťou, odolnosťou proti hnilobe, drevokaznému hmyzu a UV žiareniu. Dosky sú bezúdržbové a nie je potrebné ich nijako ošetrovať a ani natierať.

Benefity

WPC terasa

01

Kvalita a záruka

Naše WPC dosky sa vyznačujú jedinečnou kvalitou a záruka je samozrejmosťou.

02

Cena

Neváhajte nás kontaktovať a my vám vypracujeme tú najlepšiu možnú cenovú ponuku.

03

Rezanie na mieru

Ponúkame rezanie WPC dosiek na mieru podľa požiadavky zákazníka.

04

Široký sortiment bez čakania

Ponúkame široký sortiment WPC dosiek vysokej kvality a bez čakania.

05

Dlhoročné skúsenosti

Už viac ako 15 rokov pôsobíme na trhu a poskytujeme kvalitné služby.

06

Služby zákazníkom

Sme tu pre vás a vaše otázky ohľadom materiálov, príslušenstva až montáže a podkladu WPC terás a plotov.

07

Samotná realizácia

Máme k dispozícii profesionálny montážny tím, ktorý pracuje precízne so zameraním na kvalitu a zároveň ponúkame krátku čakaciu dobu na samotnú montáž.

08

Vzorky materiálov

Vzorky WPC dosiek zasielame na vyžiadanie, máte tak možnosť porovnať kvalitu dosiek s konkurenciou a vybrať si tak vami požadovaný odtieň.

Ak hľadáte cenovo dostupné riešenie pre terasu ci plot sme tu pre s Vás s kompletným riešením od obhliadky , zameraním, navrhnutim vhodneho riešenia terasy , poradenstvom , samotnou pokladkou terasy , dopravou samotneho materialu a v pripade potreby aj úpravou terénu . Sme tu pre vás už 13 rokov, čo vám poskytuje istotu pri nakupe, záruku, seriózne profesionalne jednanie. Samozrejmostou je aj dodanie pre zakaznika material ktory si pozaduje montaz vykonat svojpomocne a taktiez mu poskytneme cenne rady pri montazi a spravny postup . Dosky WPC sú zložené z moderného drevoplastového kompozitu. Vyznačujú sa maximálnou životnosťou, farebnou stálosťou, odolnosťou proti hnilobe, drevokaznému hmyzu a UV žiareniu. Dosky sú bezúdržbové a nie je potrebné ich nijako ošetrovať ani natierať.

Spolupracujeme

Dlhodobo spolupracujeme s mnohými stavebnými firmami, architektmi a s veľkými developerskými firmami a naše veľké ukončené projekty sú napr. SKYPARK BRATISLAVA, SKYPARK OFFICES, JURKOVIČOVA TEPLÁREŇ , NIDO I, NIDO II BRATISLAVA, SÍDLISKO ČEREŠNE, BORY HOME I,II , NOVA TERASA II,III KOŠICE, GRAND KOLIBA RESORT BRATISLAVA, V TOWER PRAHA.

Na trhu

od roku 2006

Množstvo

spokojních klientov

Stovky

zrealizovaných projektov

Komplexné

riešenie terasových systémov

Naše realizácie

Galéria realizovaných projektov

Navštívte náš

Showroom

Kalvínske Námestie 2

93401 Levice

Email

ayyasalmet@gmail.com

Telefón

+421 907 790 931

Showroom na mape

Zobraziť mapu

Scroll to Top